• Piata Iancului, Bucuresti, Romania
  • 0727 262 263
  • Vip Studio Videochat

    Oferim modelelor conditii exceptionale de munca si investim in ele

VIP Studio este o companie de streaming online a carui poveste a inceput in 2008 si care pana la ora actuala a ajuns pionierul principal in domeniu. VIP Studio seteaza standardul de munca in domeniu inca de la infiintare, iar scopul nostru este de a oferi in continuare cele mai bune standarde de practica intr-un mediu legal, inovator si focusat pe succesul modelelor noastre si pe interesul siteurilor cu care colaboram.

Oferim modelelor conditii exceptionale de munca si investim in ele pentru ca stim ca sunt activul cel mai important al companiei noastre. Asa ca nu este norocul nostru cand mai angajam un model, ci este norocul ei ca a ajuns intr-un loc bun. De aceea, suntem foarte selectivi in recrutarea modelelor. Si daca tot te gandesti sa faci videochat, atunci fa-l cum trebuie. Cand te implici 100% in ceva, succesul este garantat.

Suntem studioul cu care

merita sa lucrezi !

 

Ce trebuie sa stii despre colaborarea cu noi:

- Comision 50% brut. Contract individual de munca. Detaliile legate de relatia contractuala dintre studio si model se discuta si se clarifica inca de la interviu.

- Experienta nu este necesara.

- Program full time 10 ore/tura, 5 ture/saptamana. Recomandam modelelor sa isi aleaga ture si in weekend pentru ca sambata si duminica sunt printre cele mai profitabile zile din saptamana. Programul este flexibil, in limita locurilor disponibile.

- Varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

- Limba engleza scris/vorbit la nivel bun sau foarte bun.

- Confidentialitate si discretie maxima si dorim acelasi lucru din partea angajatelor noastre. Ne obligam sa pastram confidentialitatea inclusiv dupa incheierea relatiei contractuale de munca.

- Training complet si constant. Trainingul oferit de noi te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp, totul depinde de cat de receptiva esti la sfaturile primite si de cat de repede inveti si te adaptezi activitatii.

- Modelul VIP are un aspect fizic frumos si tine si se ingrijeste de aspectul ei fizic. Este o persoana serioasa si responsabila. Are bun simt si este decenta. Este sociabila si are atitudine si, nu in ultimul rand, este isteata si ambitioasa.

Daca te regasesti in descrierea noastra, esti in locul potrivit, in momentul potrivit. Fa o schimbare si indrazneste sa-ti transformi viata dupa bunul plac. Daca tu doar vrei un job usor, care sa mai fie si bine platit, dar tu nu stii nimic si nu-ti place nici munca, iti recomandam sa nu te angajezi in domeniu. La ora actuala, camming-ul a ajuns la un nivel atat de ridicat incat nu mai poate intra oricine in domeniu.

Site-urile cu care colaboram sunt exigente, au cerinte destul de ridicate, iar daca nu esti dispus sa investesti bani, timp, munca de calitate si efort sporit (in egala masura si ca studio si ca model), nu este profitabil.

 

Locurile sunt limitate !

Hai sa ne cunoastem!

Piata Iancului, Bucharest, Romania
Call: 0736 374 005 / 0721 858 089 E-mail: office@vipstudio.ro