• Piata Iancului, Bucuresti, Romania
  • 0727 262 263

Intrebari Frecvente cu raspunsuri clare

Cum sunt platita si cand primesc banii? Am salariu fix?

Comisionul este 40% din totalul castigurilor.

Ce fel de contract se incheie la angajare? Apare undeva ca fac videochat?

Contract individual de munca, pe termen nedeterminat sau contract de cesiune drepturi de autor. Nu apare nicaieri in contract cuvantul “videochat”. Suntem cat se poate de discreti. Daca ai mai lucrat cu acte (in orice domeniu), atunci procedurile iti vor fi familiare.

Cum este programul? Se poate lucra si in weekend? Full time? Part Time?

Part Time: Tura I : 07:30 - 14:30. Tura II : 15:00 - 22:00. Tura III : 22:30 - 06:30. Se lucreaza minim 5 ture pe saptamana, cu 40 de minute pauza pe tura. Nu putem garanta castiguri la acest program pentru ca site-urile cu care colaboram prefera modelele care lucreaza la un program mai lung. Full Time: Tura I : 07:30 - 19:00. Tura II : 19:30 - 07:00. Se lucreaza minim 5 ture pe saptamana, cu o ora pauza pe tura. Recomandam modelelor sa isi aleaga ture si in weekend pentru ca sambata si duminica sunt printre cele mai profitabile zile din saptamana. Programul e flexibil, in limita locurilor disponibile. Iti alegi cele 5 ture dupa cum doresti, numai sa le respecti. Din moment ce iti faci propriul program, nu credem in scuze de genul “am uitat ca joi e ziua lu’ mama”, ”aveam intalnire cu iubitul”. In video chat nu ai cum sa faci bani, daca lucrezi superficial. Sunt modele renumite pe site-uri care castiga peste 10 000 $ lunar, dar ele lucreaza peste 10 ore pe zi. Daca vrei sa lucrezi part time, atunci si banii vor fi pe masura. Nu intra in domeniu decat daca stii ca te poti implica 100%.

Pe cate site-uri lucrez si care sunt? Pot fi accesate din Romania?

Fiecare model lucreaza pe maxim 2 site-uri. Nu lucram pe site-uri minune sau exclusiviste (Atentie: site exclusivist nu inseamna neaparat bani mai multi sau ca nu poate fi accesat din Romania). Site-urile cu care colaboram au cel mai mare trafic de membri, le-am analizat foarte mult si bine si le abordam diferit. La unele studiouri exista mentalitatea “daca stai pe mai multe site-uri, faci mai multi bani”. FALS! Cu cat stai pe mai putine site-uri, cu atat poti sa te concentrezi mai mult pe fiecare, poti sa fii mai atenta cu membrii si, implicit, sa ai castiguri mai mari. Toate site-urile de live chat cu care colaboreaza toate studiourile pot fi accesate din Romania, nu doar cele pe care lucram noi, dar se poate bana accesul vizitatorilor din 3-5 tari ca sa nu ai neplaceri.

Romanii ma pot vedea?

Site-urile de video chat pot fi accesate din Romania, dar atata timp cat ai Romania banata, profilul tau nu poate fi vazut de vizitatorii romani. Practic, contul tau nu exista pe site pentru romani. Membrii site-urilor cu care lucram sunt in mare parte din SUA. Ca studio o sa avem grija ca modelele noastre sa nu aiba parte de neplaceri.

Primiti baieti sau cupluri?

Nu, studioul nostru este exclusiv pentru modele de sex feminin. La cupluri, in primul rand, legalitatea este pusa sub semnul intrebarii. Conform art. 328 din Codul Penal: Capitolul IV ALTE INFRACŢIUNI CARE ADUC ATINGERE UNOR RELAŢII PRIVIND CONVIEŢUIREA SOCIALĂ Prostitutia Fapta persoanei care isi procura mijloacele de existenta sau principalele mijloace de existenta, practicând in acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani. Legea este interpretabila si se poate aplica si in videochat. Daca ne gandim la un cuplu care face videochat, atunci cand o persoana intretine relatii sexuale cu o alta contra cost (membrul care plateste sa vada show-ul), se incadreaza la prostitutie.

Trebuie sa arat intr-un anumit fel ca sa fac video chat?

La ora actuala, camming-ul a ajuns la un nivel atat de ridicat incat nu mai poate intra oricine in domeniu. Pe langa aspectul fizic foarte placut si ingrijit, modelul trebuie sa stapaneasca limba engleza, sa fie foarte isteata si sa aiba atitudine.

Este necesara experienta?

Nu. Spre deosebire de un model care inainte sa se angajeze la noi a mai facut video chat, modelul care nu are deloc experienta este cel mai avantajat. Nu are deja obiceiuri formate (de care se scapa foarte greu), ci este ca un burete, absoarbe orice informatie, prinde mai repede stilul nostru, se formeaza mai repede ca model si se adapteaza mai repede acestui job tocmai pentru ca noi abordam altfel modelele. Este mai greu sa dezveti un model cu experienta de obiceiuri proaste decat sa iei de la zero un model care in momentul angajarii nu are pic de experienta. De aceea preferam sa lucram cu fete care nu au experienta.

Cazare oferiti?

Depinde...discutam la interviu

Faceti angajari pentru categoria non adult?

DA

Se poate lucra si de acasa?

NU

Sunt incepatoare. Ce trebuie sa fac exact?

Trebuie sa te relaxezi. In primul rand nu poti sa-ti formezi o parere despre videochat sau sa fii cu adevarat hotarata in alegerea ta pana nu vii la un interviu ca sa vezi exact ce implica acest job. O astfel de discutie dureaza in jur de 2 ore, dar la sfarsitul ei o sa stii sigur daca ti-ar placea sau nu sa lucrezi in domeniu. O sa ti se explice ce trebuie sa faci, cum trebuie sa lucreze modelele, atitudinea online, pe ce punem accent, conduita la locul de munca, cerintele noastre, reguli, contractul, etc. Atentie! Interviul nu inseamna si angajare. Recomandam candidatelor sa aiba interviuri la mai multe studiouri ca sa vada mai multe stiluri de lucru si sa aleaga intr-un final studioul potrivit pentru ele. Daca partea cu nuditatea (ADULT) te face sa ai retineri, nu te ingrijora. Exista categoria NON ADULT. Orice categorie ai alege, tine minte un lucru: ORICINE SE POATE DEZBRACA, DAR NU ORICINE POATE TINE UN MEMBRU DE VORBA IN PRIVAT PENTRU CATEVA ORE! In training punem mai mult accent pe cum sa obtii si sa tii privaturi cu conversatie.

Daca refuz sa fac un lucru care mi se cere in sesiunea platita, ma penalizati? In privat sunt obligata sa fac tot ce mi se cere?

SAvem grija ca profilul modelului sa fie completat cat se poate de precis si dupa gustul fetei. Nimeni nu te obliga sa faci ceea ce nu vrei. In primul rand trebuie sa te simti tu confortabil si sa te distrezi. Nu facem parte din acele studiouri care recomanda modelelor sa foloseasca jucarii. Nu suntem de acord cu jucariile sexuale (vibratoare, dildo-uri etc.). Se fac chiar mai multi bani fara jucarii. Un lucru trebuie sa stii: atata timp cat lucrezi la categoria ADULT, asta inseamna ca nu ai nici o problema cu nuditatea.

Cati bani fac in prima luna? Cam la ce suma as putea ajunge si in cat timp?

Chiar daca nu ai experienta absolut deloc sau, din contra, ai mai lucrat in domeniu, in cazul in care stii limba engleza la nivel cel putin mediu pentru ADULT si la nivel avansat pentru NON ADULT, daca respecti intru totul trainingul si toate indicatiile primite ulterior, ai o prezenta placuta si respecti programul de lucru, garantam ca pentru prima luna vei avea vanzari de minim 2300 RON. Dar numai in aceste conditii. Din a doua luna se simte oricum o crestere progresiva a vanzarilor, pentru ca modelul devine din ce in ce mai popular pe site-uri. Suma la care poti ajunge depinde numai de tine. Conteaza foarte mult sa nu te culci pe o ureche atunci cand vezi ca ai succes, ci tot timpul trebuie sa respecti trainingul, chiar daca ai 3 luni sau 3 ani vechime. Conteaza sa investesti in tine (de exemplu: cursuri de limbi straine sau aprofundarea celor pe care le stii, lectura!!!, abonament la sala, cursuri de dans, ingrijire corporala, tinute, etc).

Hai sa ne cunoastem!

Piata Iancului, Bucharest, Romania
Call: 0727.262.263 / 0736.374.005 / 0765.734.133 E-mail: office@vipstudio.ro